Aardbevingsschade in Groningen

Wilt u ook gebruik maken van de 'regeling waardevermeerdering'?

Woont u binnen het gaswinningsgebied? Maak gebruik van de subsidie 'regeling waardevermeerdering' en ontvang tot € 4000,- voor het installeren van zonnepanelen of een nieuwe CV!

Wist u dat u maar liefst € 4000,- subsidie kunt krijgen voor het verbeteren van uw woning door zonnepanelen of een nieuwe cv te installeren? Ter compensatie voor de schade aan woningen door aardbevingen in het gaswinningsgebied, biedt de provincie Groningen een vergoeding voor energiebesparende maatregelen aan uw woning zoals zonnepanelen of een nieuwe CV-ketel.

 

Is de regeling waardevermeerdering ook voor mij van toepassing?

- Neem contact met op met Thermaq installaties voor een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen of een CV-ketel.
- Dien de offerte tezamen met de subsidieaanvraag digitaal in bij het SNN E-loket.
- Indien u voldoet aan alle voorwaarden van de regeling, krijgt u een verleningsbeschikking van het SNN toegestuurd met het subsidiebedrag dat voor u gereserveerd is.
- Na de uitvoering van de werkzaamheden dient u de factuur in bij het SNN E-loket en wordt de subsidie naar u, of rechtstreeks naar de uitvoerder overgemaakt.

 

U dient woningeigenaar te zijn in één van de volgende elf gemeenten binnen het aardbeving schadegebied: Loppersum, Appingedam, Delfzijl, Eemsmond, Ten Boer, Slochteren, De Marne, Bedum, Winsum, Hoogezand-Sappemeer of Menterwolde. Daarnaast dient minimaal één van de onderstaande situaties op u van toepassing te zijn:
- U heeft een woning gekocht of opgeleverd gekregen binnen één van de elf gemeenten op of ná 17 januari 2014.
- U heeft een schriftelijk advies gekregen van de NAM voor bouwkundig versterkende maatregelen.
- U bent eigenaar van een woning in de elf gemeenten waaraan de NAM of CVW een schade van ten minste € 1.000,- heeft vastgesteld in categorie A of B.

 

Voor meer informatie over het aanvragen van de subsidie kunt u de website van het SNN (Samenwerkingsverband Noord-Nederland) raadplegen of vraag Thermaq installaties om advies.

Bel mij terug